Salomé Cosculluela

Psicòloga

Sóc psicòloga especialista en psicologia clínica. Estic col·legiada pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya amb el número 14899.

Em dedico a aquesta professió de manera vocacional. M’apassiona l’estudi de la ment i l’ànima humanes. Confio en les persones i en la seva capacitat per superar les dificultats que la vida els planteja.

En un inici vaig treballar amb especial atenció amb dones. M’interessa tot el relacionat amb el món psíquic de la dona en les diferents etapes vitals, l’adolescència, la joventut, la maternitat, la maduresa … Més endavant em vaig interessar també per la psicologia masculina, el que m’ha permès adquirir una visió integral de l’ésser humà i les seves ferides psicològiques i observar com homes i dones som emocionalment molt semblants encara que ens expressem de diferent manera. El procés natural m’ha portat a treballar també amb parelles. Ofereixo la meva ajuda als que volen donar una oportunitat més a la seva relació. L’amor és la força més poderosa que existeix!

A part de treballant, gaudeixo també amb un llibre, cuinant per la meva família i amics, conreant les meves plantes i escoltant bona música. Practico ioga de forma regular. Les muntanyes són la meva font d’energia, complement ideal per al paisatge de mar on resideixo.

Davant d’una persona que acudeix a mi, el meu propòsit és orientar-la i acompanyar-la en el seu procés interior per mitigar el seu sofriment elaborant emocions i pensaments a partir de l’escolta empàtica i respectuosa.

 

FacebookTwitterGoogle+LinkedInCompartir