Psicologa Sant Pere de Ribes i el Garraf

20140516_164157-MIX (2)La meva consulta està a Sitges, però cobreixo tota la zona del Garraf i de fet tracto pacients de Sant Pere de Ribes, Olivella, Canyelles i Vilanova i la Geltru, doncs estic a pocs minuts en cotxe o transport públic.

Si ets d’aquestes poblacions o estàs a prop, et puc ajudar presencialment en la meva consulta, si estàs una mica més lluny podem treballar per telèfon, skype, mail o qualsevol altra forma que em proposis.

A part de ser Sitges un lloc fantàstic per escapar-se una estona, també a vegades pot ser del teu interès sortir fora del teu lloc de residència per gaudir de major intimitat.

Sigui quin sigui el teu cas, m’agradaria poder ajudar-te amb algun dels meus serveis:

Troba’m a:

FacebookTwitterGoogle+LinkedInCompartir