Amb els anys he anat definint el meu propi mètode que es nodreix de la formació i experiència que he anat adquirint. Aquí tens una orientació.

Escolto abastament el motiu de consulta i què vols aconseguir, faig les preguntes que em calen per poder explorar la qüestió i contextualitzar-la. Estàs en el teu dret de no respondre allò que no vulguis compartir tot i que has de saber que tot el que es parla és confidencial.

Has de sentir si hi ha feeling o no. Si malauradament no et sents còmode no hi ha cap compromís de continuïtat.

Les primeres  sessions són necessàries per elaborar un pla de treball i establir uns objectius terapèutics. És un espai on no hi ha judicis, es pot parlar de tot, però es respecta si no es volen abordar alguns assumptes,

Establim dia ihora que ens vagi be a tots dos i la freqüència inicial que pot anar canviant al llarg del tractament.

La base terapèutica és el diàleg constructiu, sistema que defensa que parlant  elaborarem allò que ens pertorba.

Narrant, explicant el que sents, com ho has viscut, com t’afecta, és com vas alliberant-te  de la càrrega i el patiment. Jo aporto les meves interpretacions per a que t’ajudin a entendre i acceptar el que t’ha passat, i poc a poc vagis modificant la forma d’estar en el present, cosa que fa que et sentis millor. Parlant-ne, aprens a gestionar les teves emocions i a adequar les teves respostes .

De vegades pot ser necessari recomanar  tasques a fer a casa fins a la sessió següent, sempre amb l’objectiu de millorar i activar el treball terapèutic.  Són coses senzilles,  pactades i consensuades per tu i jo.

Ofereixo  un entorn de calma, confiança i seguretat.

És una tasca conjunta en que jo hi poso els coneixements i l’experiència i tu poses la voluntat i el compromís.

Es poden tenir contactes per telèfon o mail fora de l’horari establert si així es requereix en un moment donat.

El final del tractament arriba quan s’han asolit els objectius terapèutics. La duració depen de la evolució de cada persona. En tot  moment pots deixar les sessions,  tot i que agraeixo que m’ho diguis per saber quins són els motius i trobar altres opcions de relació terapèutica, si s’escau.

El meu compromís és oferir el millor de mi en un clima càlid, d’atenció i escolta activa i respectuosa, amb la garantia que em dóna saber que les paraules curen

Si tens preguntes, no et quedis amb el dubte,  posa’t en contacte amb mi sense compromís.

FacebookTwitterGoogle+LinkedInCompartir