Projectes Socials

El meu compromís amb la societat és aportar el meu coneixement. Ho faig en forma de xerrades-taller per a grups o col·lectius intentant millorar la societat i sumar oferint allò que sé fer. En aquest moments dues són les temàtiques que em preocupen a nivell social: En primer lloc,  el baix estat d’ànim general i en segon lloc,  la pèrdua de valor de la parella.

1.- Eines per conviure i sobreviure a la crisi està dissenyat per a col·lectius que actualment se senten desfavorits:  aturats, joves altament formats sense feina, petis empresaris i autònoms. Proposo unes  de tècniques senzilles per a poder mantenir-se en la incertesa del moment present i estar suficientment actiu per a valorar les possibilitats que tot i que són poques, n’hi ha.

2.- Trobar parella o larecerca del tresor. La parella com  valor a rescatar de la societat actual, entesa com la mínima expressió de la col·laboració i el compromís entre dues persones sortint de l’individualisme imperant en els últims anys. I que serà a partir de la qual crearem famílies i per tant individus que han crescut en la solidaritat, el respecte, el compromís i l’estabilitat. Aquest taller està adreçat a persones que busquen parella .

Per a més informació contacta amb mi.

FacebookTwitterGoogle+LinkedInCompartir