Avís Legal

L’accés a aquest lloc web és gratuït, lliure i sense limitacions.
Tanmateix la navegació i l’ús d’aquestes pàgines li atorga la condició d’usuari sotmès a la normativa d’ús establerta en el  present Avís Legal.

Titularitat
En compliment de la Llei 34/2002, d’ 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, l’informem que aquest lloc web és propietat de Salomé Cosculluela Valldeoriola (en endavant la Titular), col·legiada nº 14899 al Col·legi de Psicòlegs de Catalunya, amb domicili professional al carrer Sant Pau, 15 de Sitges i correu electrònic de contacte info@salomecosculluela.es

Contingut 
El web salomecosculluela.es proporciona informació sobre el perfil professional i els serveis que ofereix la Titular.

Algunes pàgines d’aquest web ofereixen enllaços d’accés a webs d’altres persones o entitats amb finalitats purament informatives. La titular no és responsable ni del contingut d’aquests webs ni dels resultats obtinguts per la persona que hi recorri.

La Titular no pot garantir que l’accés al web o als continguts estiguin exempts de tot error, però vetlla perquè no n’hi hagi i, si fos el cas, per esmenar-los. L’usuari que detecti i vulgui notificar alguna errada pot fer-ho a través del formulari o de l’adreça electrònica de contacte.

Propietat intel·lectual i industrial
Aquest web i tots els seus continguts, incloent-hi textos, imatges,  àudios, dissenys, creativitat i qualsevol altre material, són propietat de la Titular o de tercers que li n’han autoritzat l’ús, i estan protegits per la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual i industrial, així com per la normativa reguladora dels noms de domini.

La Titular autoritza la còpia i difusió dels àudios i publicacions pròpies que apareixen en aquest web sempre i quan es respectin les següents condicions: cal esmentar-ne la font, cal respectar-ne la contextualització original; no se’n pot fer un ús comercial; no se’n pot fer obra derivada.

La reproducció, modificació, comercialització i distribució no autoritzada dels continguts del portal queda totalment prohibida i constitueix una infracció contra els drets de propietat intel·lectual i industrial.

Política d’enllaços i responsabilitat sobre continguts i ús
L’usuari es compromet a fer servir adequadament els continguts i serveis d’aquest web.

La Titular no es responsabilitza del mal ús que es pugui fer dels continguts de la seva pàgina web. L’eventual mal ús del continguts és responsabilitat exclusiva de la persona que hi accedeix i els utilitza.

La Titular no es fa responsable del contingut ni de la informació de les pàgines web de tercers a les quals l’usuari pugui accedir a través dels enllaços a través del seu lloc web. Així  mateix tampoc garanteix la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat de pàgines alienes a la seva propietat a les que es pugui accedir mitjançant els enllaços.

La Titular declara haver realitzat totes les mesures necessàries per tal d’evitar qualsevol dany als usuaris del seu web que pogués derivar-se de la navegació per la seva pàgina web. En conseqüència no es fa responsable, en cap cas, dels eventuals danys que l’usuari pogués patir durant la navegació per internet.

Modificacions i actualitzacions
La Titular es reserva la facultat de realitzar unilateralment, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions de la informació continguda en la pàgina web, de la seva configuració, disponibilitat i presentació, així com de les seves Condicions d’Ús.

El portal salomecosculluela.es posa a disposició de les persones usuàries la possibilitat de plantejar dubtes, comentaris o suggeriments a través de l’adreça de correu electrònic info@salomecosculluela.es

 

FacebookTwitterGoogle+LinkedInCompartir